Algemeen

Opening Klecks

Opening Klecks

Dit is Klecks. Hier willen we het gaan hebben over literatuur in het algemeen, en poëzie in het bijzonder. Hoe dat precies zit, kun je in feite veel beter hier lezen – daar hebben we het allemaal al uitgelegd.

Om te beginnen hebben we vast drie artikelen online geslingerd:

Gepubliceerd door Roelof ten Napel

Roelof ten Napel (1993) is schrijver en wiskundige, en begon in 2016 aan een onderzoeksmaster wetenschapsgeschiedenis en -filosofie. Hij debuteerde in 2014 met Constellaties bij Uitgeverij Atlas Contact, het jaar daarop was hij laureaat van het C.C.S. Crone-stipendium van de gemeente Utrecht. In het najaar van 2017 verschijnt zijn roman Het leven zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *